Ingunn og Thomas

Brudeparet Ingunn og Thomas

 

Ingunn og Thomas giftet seg den 5. august 2017 i Øyslebø kirke. Denne gang var vi to fra Marnafoto som fotograferte dem under vielsen og fram til selskapet begynte. Hans Petter (HPfoto) har egne bilder du kan se ved å sjekke Marnafoto sin egen hjemmeside eller på vår felles facebookside.

 

Det er alltid kjekt å forberede seg til utendørsfotograferinger sammen med de som skal gifte seg. En skikkelig bli - kjent - tur hvor vi ser på steder fotograferingen kan være. Jeg foretrekker at vi møtes der vielsen skal være og til samme klokkeslett en ukes tid eller noen dager i forveien. Jeg ser på solens plassering og på omgivelsene. Sol eller ikke sol, det er det store spørsmålet. I sommer har det vært veldig ustabilt og ikke så varmt. Det var spesielt MYE regn i dagene før bryllupet. Men med god planlegging går det fint selv om det regner. Jeg har både gjennomsiktige paraplyer og en flott offwhite brudeparaply med meg, hvis brudeparet ikke har med seg egen paraply. Styrtregner det, bruker vi studioet i Mandal eller et annet lokale.

 

Denne dagen var vi heldige, - fantastisk heldige! Det sluttet å ramle ned fra skyene. Været var variert. Lysforholdene varierte fra sol, overskyet, lettskyet og litt regn. Krevende arbeidsforhold, men likevel mye bedre enn det lett kunne ha blitt, - så altså, været var veldig fint. I forkant regnet det, som allerede nevnt, ekstremt mye, så vi kunne ikke ned til vannet som vi hadde planer om, fordi det var flom. Brudeparet var gode til å planlegge og fikk spurt om tillatelse til å fotografere ved en eldre, nydelig låve. Det var et godt valg og vi er så glade for den gjestfriheten vi ble møtt med. Jeg elsker slike gamle, stolte bygninger som skaper atmosfære i motivet med sine fine, tidløse omgivelser. Værbitt og landelig gårdsatmosfære. Og så kom den lille minien av en Morris trillende ut av veien og inn på jordet med "motortrøbbel". Men Ingunn går målbevisst ut og åpner panseret. Finner fram sitt all-round-verktøy, den lille miniskiftenøkkelen hun alltid har med seg. Thomas,- litt stresset og ser på klokka: "Kommer vi fram i tide, mon tro?" Den gule minien mot det slitte gamle. En fin og gøyal kombinasjon. Vi hadde det kjempekjekt med brudepar og forlovere og det var inspirerende for meg å jobbe sammen med HP.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotograf i Marnardal

GRO BRUSKELAND

 

 

 

 

 

Copyright. All Rights Reserved © 2018